Om Cookies

Information om hur vi använder Cookies på evoli

S
Skrivet av Support
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Cookies är små textfiler som lagras på din dator eller mobiltelefon. De innehåller en unik nyckel som webbplatsen du besöker kan känna igen dig med.

Vissa cookies är nödvändiga för att vår webbplats ska kunna fungera och andra hjälper oss att förstå hur våra besökare använder webbplatsen. Det finns dessutom cookies som kan användas för att rikta annonser till våra besökare.

Genom att vara inne på evoli.se så godkänner du att vi använder cookies.

Två typer av Cookies som vi använder

• Sessions-cookies sparas tillfälligt under ditt besök på webbplatsen. De försvinner när du stänger webbläsaren.

• Permanenta cookies lagras i din dator en längre tid och återanvänds vid ditt nästa besök på webbplatsen.

Om du vill stänga av Cookies helt

Om du helt vill ta bort samt hindra att cookies sparas av din webbläsare så kan du ändra på säkerhetsinställningarna i din webbläsare och välja att inte acceptera några cookies. Väljer du detta alternativ kommer inga cookies alls att lagras från vare sig evoli.se eller någon annan webbplats. Du kommer dock att märka att vissa funktioner på vår och andras webbplatser inte fungerar korrekt eller alls.

Du kan också ändra dina webbläsarinställningar så att du får en varning varje gång en webbplats försöker ställa in en cookie. Du kan då bestämma för varje cookie om du vill acceptera den eller inte.

Stänga av Cookies ifrån Google Analytics

Om du använder Google Chrome på din dator och inte vill att Google Analytics ska kunna se hur du som anonym användare använder webbsidor så kan du installera deras plugin för att förhindra detta. Den heter Google Analytics Opt-out Add-on

Dra tillbaka medgivande

Om du vill dra tillbaka ditt medgivande och radera befintliga cookies så kan du göra det på följande sida. https://evoli.se/legalt/om-cookies