BankID
S
Skrivet av Support
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att kunna aktivera autogiro för månadsbetalning med vår betalningsleverantör Trustly behöver du ha mobilt BankID. Det är en elektronisk ID-handling som kan beställas hos din internetbank. Om du däremot väljer att betala med kortbetalning så är Mobilt BankID ej nödvändigt.

Har du Swedbank som bank?
För att kunna lägga till nya betalningsmottagare och därmed aktivera autogiro för månadsbetalning behöver du hos Swedbank, aktivera funktionen utökad användning på ditt Mobila BankID. De flesta har redan denna funktion aktiverad hos Swedbank. Om inte, gör du det enklast i internetbanken eller bankens app under Övriga tjänster - Mobilt BankID.